Reklam
Reklam

“İŞKUR 500 KİŞİLİK İSTİHDAM PROJESİ”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Mart, 2015 07:35 tarihinde yayınlandı
0

ToplumYararınaProgramlar (TYP) kapsamında, KarabükİŞKUR ileOrmanİşletmeMüdürlükleriarasındayapılanprotokolsonucuKarabüktetoplamda500 geçiciişçialınacak.
KarabükÇalışmaveİşKurumu İl MüdürüCoşkun GÜVEN yaptığıaçıklamada, “ToplumYararına Program (TYP) kapsamındailimizdeormansahasındaağaçlandırmavebakımişlerindeçalışacakgeçiciişçialınacaktır. İşçilerfidandikimi, her türlüağaçlandırmavebakımişlerindeçalıştırılacak. KarabükOrmanİşletmeMüdürlüğüdahilinde 150, Safranbolu 120,Yenice 150 veEskipazarOrmanİşletmeMüdürlüğüne de 80 olmaküzeretoplam 500 kişi 01.04.0215 tarihindenitibaren 6 ay süreligeçiciolarakistihdamedilecektir. Başvurular16.03.2015 ile25.03.2015 tarihleriarasındaKarabükÇalışmaveİşKurumu İl Müdürlüğüneşahsenyapılabileceğigibi www.iskur.gov.tr adresindenveHizmetnoktalarındanyapılabilecektir.

Programdaişinmahalline en yakınolanlarveişinniteliğineuygunolanlardanbaşvurularıkabuledilenveişebaşlayanişçilereasgariücretödenecekveSigorta Primleriyatırılacak. TYP’yebaşvuracakkatılımcıların, Kurumakayıtlıişsizdurumundaolmaları, en az 18 yaşınıtamamlamışolmaları, herhangibiröğretimkurumundaöğrenciolmamaları, emekli, malul, dulveyetimaylığıalmamaları, Kamudanherhangibiradaltındamaaş vb. gelirlerininolmamasıgerekmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.