Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Temmuz, 2021 11:43 tarihinde yayınlandı
0

İntihara kalkışan kadını polis kurtardı

Karabük’te bir köprünün korkuluklarına çıkarak intihar etmeye çalışan kadın, bir anlık dalgınlığı sonucu polis memuru tarafından yakalanarak kurtarıldı

Olay, saat 21.15 sıralarında Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında bulunan  yaya köprüsünde meydana geldi.

Özlem K., iddiaya göre tartıştığı erkek arkadaşına kızarak köprüye çıktı. Korkuluklardan tutunarak aşağıya atlayacağını söyleyen Özlem K’yı görenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri geldi.

Özlem K., ‘Atlarım komiserim’ diyerek eyleminden vazgeçirmeye çalışan polisin yaklaşmasını istemedi. Yaklaşık 30 dakika sonra bir anlık dalgınlıktan yararlanan polis ekipleri Özlem K’nın kollarından tutarak güvenli bölgeye aldı. Özlem K., sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
341
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ADEM’de evlilik öncesi eğitim semineri

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Yenice Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında kursiyerlere; aile içi iletişim, evlilikte sağlık ve aile hukuku konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde sağlıklı iletişimin evlilik üzerindeki etkileri, eşler arası anlayış ve empati, evlilik sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığın korunması ile eşlerin hak ve sorumluluklarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

Sosyal Hizmet Personeli Esra Yavuz tarafından verilen eğitimde, katılımcıların soruları da yanıtlandı. Seminerde, evlilik öncesinde bilinçlenmenin sağlıklı aile yapısının oluşmasındaki önemine dikkat çekildi.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile yapısının güçlendirilmesi ve evlilik öncesi eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla benzer çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin