İngilizce Öğretmenlerine TED Kolejinden Seminer - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Aralık, 2015 15:13 tarihinde yayınlandı
0
0

İngilizce Öğretmenlerine TED Kolejinden Seminer

Türk Eğitim Derneği (TED) Karabük Koleji tarafından İngilizce Öğretmenlerine yönelik seminer düzenlendi.
TED Genel Merkezinin desteği ile 2008 yılından bu yanan yapılan ve bu yıl 8.’inci kez düzenlenen seminerde Karabük ve ilçelerindeki ilköğretim okullarında bulunan İngilizce öğretmenlerine yönelik ‘Drama in English Class’, ‘Productive Skills’, ‘Recycling Lexis’ ve ‘Easy to Play, Lots to Learn’ konularında eğitim düzenlendi.
TED Karabük Koleji çok amaçlı salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’de katıldı.
TED Karabük Koleji Müdürü Kerim Barçın, kurum olarak önemli bir çalışmayı daha gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “ Genel Merkezin desteği ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ile İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerler düzenliyoruz. 2008 yılından beri ilimizde ve okulumuzda 8 seminer düzenledik. Bu çalışmalar ve etkinlikler sınıfımıza da yansır inşallah. Özellikle Genel Merkezimize ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda 1 mayis isci bayrami coskusu xDOXQjm4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkusu

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelen sendika temsilcileri ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Atatürk Alanı’na yürüdü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün ardından alanda miting düzenlendi. Programda, ülkede son dönemde yaşanan üzücü gelişmeler nedeniyle eğlence etkinliklerine yer verilmedi.

Mitinge bir konuşma yapan Türk-İş Trabzon İl Başkanı Gökhan Gedikli, “Kadınlar, çiftçiler, emekliler ve esnaf kardeşlerimizin bugün 1 Mayıs. Bugün işçilerin birlik ve mücadele günüdür. 1 Mayıs bayramımız kutlu olsun. Bugün emekçilerin mücadele günüdür. Bugün çalışanların dayanışma günüdür. Bugün insanca yaşam ve çalışma koşullarının kavgasını verdiğimiz emeğin haklarının barış ve özgürlük mücadelesinin sürdürüldüğü gündür” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin