İl Emniyet Müdürüne Komplo - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2015 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Emniyet Müdürüne Komplo

Karabük’ün başarılı İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever hakkında Sosyal Medya üzerinden seçimlerde taraf olduğuna dair bazı spekülatif haberler yayılırken, bunlarla ilgili olarak gerekli girişimlere başlanıldığı öğrenildi
Bursa’da Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken, 13 Şubat 2014 tarihinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve göreve başladığı günden bugüne kadar uyuşturucu tacirleri başta olmak üzere diğer suçlulara göz açtırmayan, halkla iç içe olarak onların gönlünde taht kuran ve tarafsızlığı ile de takdir toplayan Dr. Serhat Tezsever hakkında Sosyal Medya üzerinden seçimlerde taraf olduğuna dair spekülatif haberler yayılırken, bunlarla ilgili olarak gerekli çalışmaların başladığı öğrenildi.
İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in MHP’den Milletvekili seçilen Durmuş Yalçın’ın yeğeni Hüseyin Yalçın’ın evlilik yıldönümünde eşi ile birlikte çektirdiği fotoğrafı 23 Mayıs 2015 tarihinde Facebook sayfasından yayınlandığı ve bu fotoğrafın altına da İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından “ Her Zaman Mutlu Olun” şeklinde yazı yazıldığı, bu yazının da kopyala yapıştır yapılarak 7 Haziran tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kent Meydanında yapmış olduğu kutlamaların altına montajlanarak İl Emniyet Müdürünün bir siyasi partili gibi gösterilmesi, Emniyet Müdürüne komplo yapılmaya çalışılıyor şeklinde yorumlandı.
Bu olayın duyulması Karabük gündeminde adeta bomba etkisi yaparken, bir çok kesimden
Bu tür haberleri yapanlara tepki gösterildi.
Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Karabük halkının gönlünde taht kuran, yediden yetmişe tüm kesimlerin sevgisini kazanan İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever hakkındaki bu tür iddianın ortaya atılmasının hem Emniyet Teşkilatına, hem de Karabük’e zarar vereceği ifade edilirken, bu komplonun sorumlularının bir an önce Yargı önüne çıkarılmasının gerekliliği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaaxxaaxxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük  bölge trafik denetleme binası hızla ilerliyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Karabük Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi” projesi kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Proje, Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihale edilirken, kontrollük hizmetleri yine kurumun teknik ekibi tarafından yürütülüyor. Yapımı süren hizmet binasının 172 metrekare oturum alanına ve toplam 539 metrekare inşaat alanına sahip olduğu bildirildi.

Güncel çalışmalara ilişkin verilen bilgilere göre, yapının temel betonu tamamlanırken bodrum kat betonarme imalatlarının ise devam ettiği ifade edildi.

Şehrin güvenlik ve hizmet kapasitesine katkı sağlaması hedeflenen projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde sürdüğü belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederek çalışmaların titizlikle devam ettiğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin