Reklam
Reklam
ihlas vakfi sila erkek ogrenci yurdu ogrencilerini karsilamak icin hazirliklarini tamamladi vklClSdv jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerini karşılamak için hazırlıklarını tamamladı

Kastamonu’da bulunan 150 kişi kapasiteli İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu, eski ve yeni öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.

İhlas Vakfı bünyesinde Kastamonu’da bulunan Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde hazırlıklar tamamlandı. Kastamonu Üniversitesi kampüsüne 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan yurttaki, yatak odaları, yemekhane, ders çalışma ve dinlenme salonları öğrenciler için hazır hale getirildi. 150 üniversite öğrenci kapasiteli yurttaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Yurt Müdürü Enis Köklü, öğrencileri müşteri olarak değil, anne ve babalarının emaneti olarak gördüklerini belirtti.

Öğrencilerin devlet desteği de aldığına dikkat çeken Köklü, “Yurt idaresi, diğer personel ve öğrencilerle bir aileyiz. Ailemize katılacak yeni öğrencilerimizi bekliyoruz. Yurdumuzda temizlik, ferahlık, lezzetli üç öğün yemek, rahat ders çalışma imkanı, milli ve manevi değerlerimize bağlılık en fazla üzerinde durduğumuz konulardır. Yemekte, gezide, spor yarışmasında, bilgi yarışmasında, mübarek gecelerde öğrencilerle beraberiz Kamu yararına çalışan vakıf olduğumuz için yurdumuza kayıt yaptıran her öğrenciye devletimiz aylık 5 bin-6 bin TL civarında yardım yapmaktadır. Öğrencilerimiz kaldıkları 1, 2, 3 kişilik odaların ücretine göre devlet yardımına yüzde 25, yüzde 50, yüzde 80 ilave ücret ödeyerek yurdun bütün imkanlarına sahip olmaktadır” dedi.

Köklü, yurdun büyük ölçüde doluluk oranına ulaştığını ve kayıtların devam ettiğine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda uyusturucu operasyonu kacmaya calisirken yakalandilar vdkEMEsr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar

Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin