İhlas Haber Ajansı (İHA) Karabük Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Rıdvan Bostancı, Emine Erkin ile dünya evine girdi.
İHA Karabük Bölge Müdürlüğü muhabiri Rıdvan Bostancı, Emine Erkin ile Karabük Şirinköy Köy Konağı’nda gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün programına Erkin ve Bostancı ailelerinin yanı sıra sevenleri, yakınları, İHA Karabük Bölge Müdürü Yasin Erdem ve gazeteciler katıldı.


0
İHA muhabirinin mutlu günü
0
Karabük’te tek katlı ev çıkan yangında küle döndü
Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Olay, Karahasanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Diktepe’ye ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

