İçişleri Bakanlığı’nda görevli memur Samsun’da uyuşturucuyla yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:19
Güneş 06:45
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:09
Yatsı 20:29
İftara son --:--
icisleri bakanliginda gorevli memur samsunda uyusturucuyla yakalandi 6ESuw7H6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İçişleri Bakanlığı’nda görevli memur Samsun’da uyuşturucuyla yakalandı

İçişleri Bakanlığı’nda çalışan bir memur, Samsun’da otogarda uyuşturucuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’da İçişleri Bakanlığı istatistik bölümünde memur olarak çalışan 1 çocuk babası F.K. (41), Ankara’dan yolcu otobüsüyle Samsun’a geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından üzerinde ve çantasında arama yapılan F.K., 29 gram bonzai ile yakalandı. Polisteki sorgusu tamamlanan F.K.’nın uyuşturucuyu kimseye satmadığını ve içmek için satın aldığını söylediği öğrenildi. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tek teker uzerinde motosiklet kullanan surucuye 390 bin tl ceza KpsZKUxV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tek teker üzerinde motosiklet kullanan sürücüye 390 bin TL ceza

Kastamonu’nun Cide ilçesinde tek teker üzerinde motosiklet kullanan ve ehliyetinin daha önceden tespit edildiği, plakada bantla oynama yaptığı tespit edilen sürücüye 390 bin lira ceza yazıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimde, bir sürücüsünün tek teker üzerinde motosikleti kullandığı ve akrobatik hareketler yaptığı tespit edildi. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde sürücünün daha önce ehliyetinin iptal edildiği, motosikletin plakasındaki “F” harfini de siyah bantla “E” harfine çevirdiği tespit edildi. Sürücünün motosikleti 90 gün boyunca trafikten men edilerek çekiciyle otoparka çekildi.

Ayrıca sürücüye plakasındaki oynama sebebiyle 140 bin TL, ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmasından dolayı 200 bin TL, motosikletle akrobatik hareketler yapması sebebiyle 46 bin TL, kask kullanmamaması sebebiyle 2 bin 500 TL olmak üzere 390 bin lira idari trafik cezası uygulandı.

Ekiplerin can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin