Samsun’da bir kişi, ortalarında hasımlık bulunan şahsı silahla vurmak isterken yaşanan arbede sırasında yanındaki 2 kişiyi yaraladı. Vurduğu şahıstan özür dileyen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Canik ilçesinin kırsal mahallesi Yayla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, ortalarında hasımlık bulunan ve 3 yıldır Aydın vilayetinde yaşayan C.Ş.’nin babası hastalanınca Samsun’a geldiğini öğrenen T.A., tabancayla C.Ş.’yi vurmak isterken yaşanan arbede ve boğuşma sırasında C.Ş.’nin kardeşi N.Ş. ile amcasının oğlu S.Ş.’yi yaraladı. S.Ş.’nin vurulduğunu gören T.A., kendisinden özür de dilemeyi ihmal etmedi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan N.Ş. ve S.Ş. tedavi altına alındı. Jandarma grupları tarafından gözaltına alınan T.A., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren T.A., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Husumetlisini vurmak isterken yanındaki 2 kişiyi yaraladı, özür diledi
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

