Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2018 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Hizmet mi?,  Makam, Mevkii mi?

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçime girecek siyasi partiler arasında en çok ilgi AK Parti’ye gösterilirken, vatandaşların en çok dikkat ettiği konuların başında  ise bu aday adaylarının kaçı Karabük’e hizmet etmek için yola çıktığı geliyor

24 Haziran’da yapılacak olacak genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak için seçime katılacak olan siyasi partilere müracaatlar devam ederken,  Karabük’te AK Parti’ye her seçimde olduğu gibi rekor düzeyde başvuru yapıldı. Vatandaşlar tarafından da merak edilen tek konu bu aday adaylarının içinde kaçının Karabük’e hizmet için yola çıktığı.

AK Parti’nin İktidarda olması nedeniyle aday yoğunluğunun olmasını normal karşılayan bir çok kesim  “Bu yoğunluk, hizmet için mi? makam, mevkii için mi? gösteriliyor. Bize göre bu aday adaylarının içinde sadece bir kaçı hizmet için yola çıktı, diğerleri ise bir yerlerden koltuk kapmanın, ya da bulunduğu konumdan bir üst seviyeye  çıkmanın, ya da ticaretini daha çok artırmanın peşinde. Yoksa mutlaka kendileri de biliyordur sıralamaya giremeyeceklerini, ancak iş menfaat ve çıkara gelince durum hiç de öyle olmuyor” dediler.

Karabük’e bir tek çivi çakanların kulu kölesi oluruz diyenlerin Milletvekili adayı olması gerektiğini savunan vatandaşlar, gelinen noktada, değil Karabük’e çivi çakanın kulu kölesi olmak, sadece kendi menfaat ve çıkarlarının kulu kölesi olarak yola çıkan aday adaylarının her seçimde ortaya çıktığını bunun da bariz  bir şekilde görüldüğünü söylediler.

Siyasi Partilerin, özellikle İktidarda olan AK Parti’nin aday adaylarını belirlerken buna dikkat etmesini isteyen vatandaşlar; “Karabük’te özellikle sağlık alanında gerileme gözle görülür şekilde hissedilmeye başladı, keza kamu kurumlarında da durum bundan farklı değil, bizler Karabük’e hizmet edecek, Karabük’ü Ankara’da en iyi şekilde temsil edecek adayların bu yola çıkmasından yanayız, sırf kendisini daha iyi bir yerlere getirttirmek için, ticaretini artırmak için, Milletvekili aday adaylığı etiketini kullanarak kendisine çeşitli çıkarlar  sağlayacak aday adaylarının bir daha ortaya çıkmasını istemiyoruz” şeklinde konuştular.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. lale

    Sağlıktaki sorunlar ne hikmetse görmezden geliniyor. Ama halk görüyor

  2. mehmet

    Hastane müdürlerinden biri istifa etmiş diye bir söylenti var.

Yeni yorumlara kapalı.

tasarim2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu

Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. lale

    Sağlıktaki sorunlar ne hikmetse görmezden geliniyor. Ama halk görüyor

  2. mehmet

    Hastane müdürlerinden biri istifa etmiş diye bir söylenti var.

Yeni yorumlara kapalı.