Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: “BAE’nin Türkiye’ye devam eden güçlü desteği için minnettarız" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2023 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: “BAE’nin Türkiye’ye devam eden güçlü desteği için minnettarız”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri ile imzalanan 50,7 milyar ABD doları değerindeki anlaşmaya ilişkin “İhracat finansmanı, deprem tahvilleri, enerji, savunma, altyapı, teknoloji ve bankacılık dahil olmak üzere bir dizi sektördeki anlaşmalar, BAE’nin programımıza olan güvenini yansıtıyor.” dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan 50,7 milyar dolarlık anlaşmayla ilgili açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Bugün, BAE ile Türkiye arasındaki bağları daha da güçlendirmek için toplam 50,7 milyar ABD doları değerinde çok sayıda stratejik anlaşma ve Mutabakat Zaptı’nın imzalanmasına tanık olduk. İhracat finansmanı, deprem tahvilleri, enerji, savunma, altyapı, teknoloji ve bankacılık dahil olmak üzere bir dizi sektördeki anlaşmalar, BAE’nin programımıza olan güvenini yansıtıyor. BAE’nin Türkiye’ye devam eden güçlü desteği için minnettarız.” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda d 100 kara yolunda tir makasladi sTsxp78c
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da D-100 kara yolunda tır makasladı

Bolu’da D-100 kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak makaslayan tır nedeniyle trafik uzun süre aksadı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, D-100 kara yolu Vakıf Geçitveren köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.B. idaresindeki 77 ABT 662 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda makasladı. Kaza sırasında tır yolu kapatırken, şans eseri yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı uzun süre aksadı. Karayolları ve trafik ekiplerinin çalışmasıyla makaslayan tırın yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin