Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2015 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Hayır Çarşısı’ndan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı ihtiyaç sahipleri ile buluşmaya devam ediyor. Hemen her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlar yapan hayır çarşısı, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, beraberinde Hayır Çarşısı sorumlusu Zehra Korkmaz ile birlikte, geçirdiği trafik kazası sonucunda yürüyemeyen Öznur Çötür isimli bayana akülü sandalye hediye etti.
Sandalye tesliminde konuşan Başkan Aksoy; “ Öncelikle Akü’lü sandalyelerin temininde büyük katkı sağlayan kardeşimize yaptığı bu hayırlı işten dolayı teşekkür ediyorum. Öznur kardeşimiz geçirdiği bir trafik kazası sonucunda böyle bir durumdadır. 2,5 yaşındaki evladı ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Hayır çarşımızın yetkilileri hemen tespit ederek gerekli çalışmaları başlatmışlardır. Gerçekten çok iyi niyetli bir kızımız. Allah kendisine şifalar versin. Biz Safranbolu Belediyesi ve Hayır çarşısı olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bu arada kardeşimize uygun çocuğunu da mağdur etmeyecek bir iş bulmaya da çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede kendisine bir de iş bulup kendi ayakları üzerinde durduğunu da göreceğiz. Ben yeniden hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum” dedi.
Akülü sandalyesine kavuşan Öznur Çötür ise, “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendileri ile ilk görüştüğüm andan itibaren ilgilerini yardımlarını esirgemediler. Hayır, çarşımızın sorumlusu Zehra hanımda beni hiç yalnız bırakmadı. Ne söylesem ne kadar teşekkür etsem anlatamam. Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede ters yone giren yasli surucu kazaya neden oldu 2 olu 3 yarali qDgfDO7s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’de ters yöne giren yaşlı sürücü kazaya neden oldu: 2 ölü, 3 yaralı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ters yöne giren hafif ticari aracın karşı yönden gelen otomobil ve kamyonete çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karadeniz Sahil Yolu’nda saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize’den Artvin yönüne seyreden Murat Uygun (42) yönetimindeki 08 EE 908 plakalı ticari araç birden karşı şeritten kendi tarafına geçerek Mevlut Hatinoğlu (72) idaresindeki 08 ABA 873 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar ardından Osman S. yönetimindeki 53 FC 366 plakalı kamyonete çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada ters yöne giren aracın sürücüsü Mevlut Hatinoğlu ve eşi Makbule Hatinoğlu’nun (72) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aynı araçta bulunan Havva Hatinoğlu (58) ağır yaralanırken, diğer araçlarda bulunan Mehmet Uygun ve Ayşen Uygun (73) ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin