Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 07:50 tarihinde yayınlandı
0

Havza raporu tamamlanıyor

ZONGULDAK Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’ne hazırlatılan “Zonguldak Havzası Kömür Madenciliği Potansiyeli ve TTK” başlıklı rapor tamamlanıyor. BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü’nden Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuri Ali Akçin, Maden İşletme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Didari ile Maden Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kaymakçı, 21 Mart 2017 tarihinde GMİS Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda hazırlanan rapor ile ilgili olarak GMİS Genel Merkez Yönetimine bilgi verdi. Toplantıya GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral ile GMİS Teknik Müdürü Nizamettin Tiryaki katıldı. Bilimsel araştırmalar ve verilerle hazırlanan “Zonguldak Havzası Kömür Madenciliği Potansiyeli ve TTK” başlıklı rapor; Zonguldak Kömür Havzası’nda madencilik faaliyetleri ve potansiyeli ile rödevanslı sahaları ve TTK’yı içeren ayrıntılı bir rapor olma özelliği taşıyor. Raporun kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM2 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 12:58 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Kırmızı ışık ihlali kazayı beraberinde getirdi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki hafif ticari aracın çarpıştığı kaza anı başka bir aracın kamerasına yansıdı.
Kaza, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen hafif ticari araç, kavşaktan geçiş yapan başka bir hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluştu. Kazayı gören vatandaşlar ile diğer sürücüler, araçlarından inerek kazazedelere yardım etti. Öte yandan kaza anı, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobilin araç içi kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı ışığa rağmen kavşağa giren hafif ticari aracın diğer araca çarptığı anlar ile kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşların yardıma koşması yer aldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin