Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Eylül, 2024 11:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

“Hacer” Filmi Karabük’te Çekiliyor

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor. Film, babasından kalan arazinin satışı için 2,5 yaşındaki oğluyla birlikte hiç bağ kurmadığı topraklara gelen Hacer'in hikâyesini konu alıyor. Satış işlemleri uzayınca köyde kalan Hacer, bu süre zarfında babasıyla ilgili gerçekleri öğrenir ve hem toprakla hem de kendisiyle olan bağlarını yeniden keşfeder. Başarılı oyuncu Münibe Millet’in başrolünde yer aldığı filmde, Sennur Nogaylar, Muttalip Müjdeci, Barçın Çalış, Serkan Altıntaş ve Alperen Esmer gibi isimler de kadroda yer alıyor. Filmin yapımcılığını Merve Sena Kılıç üstleniyor. Çekimler, Karabük Belediyesi’nin ev sahipliğinde, şehrin merkezinde ve köylerinde gerçekleştiriliyor. Karabük Belediyesi, set kurulumundan lojistik desteğe kadar her alanda yapım ekibine büyük kolaylık sağladı. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye olan destekleriyle ilgili olarak, "'Hacer' filminin Karabük’ün kültürel ve sanatsal tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini sinema aracılığıyla dünyaya tanıtmak bizim için büyük bir mutluluk. Bu proje, Karabük için bir gurur kaynağıdır” dedi. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ayrıca, “Bu vesileyle, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun’a ve film ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye ekledi. Çekimlerin tamamlanmasının ardından filmin, önümüzdeki yıl ulusal ve uluslararası film festivallerinde yer alması planlanıyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Safiye

    Oyuncu lazım mi

Yeni yorumlara kapalı.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonuspor, Beykoz Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off müsabakasında Beykoz Anadoluspor ile uğraş edecek olan GMG Kastamonuspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
TFF 2. Lig Beyaz Kümesi üçüncü olarak bitirerek play-off’larda Beykoz Anadoluspor’un rakibi olan GMG Kastamonuspor, hazırlıklarını İsmail Dikmenli Tesisleri’nde taktik yüklü sürdürüyor. Beykoz Anadoluspor karşılaşması 8 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Gazi Stadyumu’nda oynanacak.

Kastamonuspor, rakibine son maçlarda üstünlük kuruyor
Kastamonuspor, Beykoz Anadolu A.Ş. ile 2016 yılından itibaren 10 kere uğraş etti. Bu maçlarda 7 sefer Kastamonuspor galip gelirken, 3 kere de Beykoz Anadoluspor üstünlük sağladı. Kastamonuspor, son müsabakada ise Beykoz Anadolu’yu deplasmanda 2-1 mağlup etti.
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, kırmızı-siyahlı ekibe moral vermek maksadıyla idman sonrasında ziyarette bulundu. Ziyarette teknik heyet ve futbolcularla bir ortaya gelen Ekmekci, Kastamonuspor’un her vakit yanında olduklarını belirterek, tüm Kastamonuluları play-off sürecinde gruba takviye olmaya davet etti. Ekmekci, "Kastamonuspor’umuzun yanındayız her vakit. Bugün de egzersizlerinde kendilerini ziyarete geldik. Ben de tüm Kastamonu’yu 12. adam olarak kadromuzu dayanağa, Gazi Stadyumu’na saat 16.00’da davet ediyorum. Görüşmek, buluşmak dileğiyle teşekkür ediyorum" dedi.
Kastamonuspor Teknik Yöneticisi Ergin Keleş ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, oyuncuların hepsinin kıymetli olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Keleş, play-off müsabakalarında ellerinden geleni yaparak bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.
Ziyarette teknik heyet ve futbolculara baklava ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.