Reklam
Reklam

Gürcistan’a kaçmak isteyen firari şahıs sınırda yakalandı

gurcistana kacmak isteyen firari sahis sinirda yakalandi AAPTgV5z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de hakkında çeşitli hatalardan araması bulunan bir şahıs, yasa dışı yollardan Gürcistan’a kaçmak isterken hudut çizgisinde yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Artvin Vilayet Jandarma Komutanlığı ve Artvin İl Emniyet Müdürlüğü gruplarınca yürütülen ortak çalışmalar sonucunda, hakkında toplam 6 başka hatadan yargılaması devam eden bir şahsın Gürcistan’a kaçma hazırlığında olduğu istikametinde istihbari bilgi elde edildi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şahsın, Borçka ilçesine bağlı Muratlı köyü kırsalında bulunduğu tespit edildi.

26 Temmuz 2025 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında, Muratlı Hudut Grup Komutanlığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyon sonucu, şahıs hudut sınırında saklandığı toprakta yakalanarak gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te büyükler için dev sosyal yaşam merkezi yükseliyor

karabukte buyukler icin dev sosyal yasam merkezi yukseliyor HmjelBwT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediyesi ile hayırsever Yücel Özçelik iş birliğinde yapımı sürdürülen “Yücel-Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi” hızla yükseliyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayırsever Yücel Özçelik tarafından, vefat eden eşi Recep Özçelik’in anısını yaşatmak amacıyla yaptırılan merkezin, kentte yaşayan ileri yaştaki vatandaşlara sosyal ve sağlıklı bir yaşam alanı sunması hedefleniyor.

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bin metrekare kapalı kullanım alanına sahip iki katlı merkezde; okuma salonu, oyun salonu, çok amaçlı etkinlik alanları ve 70 metrekarelik açık hava bölümü yer alacak. Ayrıca pilates salonu, psikolojik danışmanlık hizmetleri ile fizyoterapi desteği de merkez bünyesinde sunulacak.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, büyüklerin toplumun en önemli değerleri olduğunu belirterek, “Büyüklerimizin tecrübesi ve varlığı şehrimizin en büyük zenginliğidir. Tamamlandığında bu merkez, kıymetli büyüklerimizin akranlarıyla bir araya gelip sosyalleşebileceği, sağlığını koruyabileceği ve kaliteli vakit geçirebileceği çok yönlü bir yaşam alanı olacak. Projenin her aşamasını titizlikle takip ediyoruz” dedi.

Merkezin manevi yönüne de dikkat çeken Çetinkaya, “Bu projeyi bizim için daha anlamlı kılan, hayırseverimiz Yücel Özçelik’in vefat eden eşi Recep Özçelik’in hatırasını yaşatacak olmasıdır. Şehrimize böylesine kalıcı ve anlamlı bir eser kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Amacımız bu değerli yatırımı en kısa sürede tamamlayarak büyüklerimizin hizmetine sunmaktır” ifadelerini kullandı.

Belediye ekiplerinin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü merkezin, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin