Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümeli Tabiat Alanı’nda 48. Turizm Haftası kutlandı

Zonguldak’ta 48. Turizm Haftası dolayısıyla ’Gümeli Bölüklü Yayla Doğa ve Kültür Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası çerçevesinde hazırlanan programa Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Zonguldak İl Şube Müdürü İdris Tetik, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, BAKKA Turizm Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya, Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlik, Gümeli Bölüklü Yaylası’na düzenlenen geziyle son buldu. Katılımcılara Bronz Çağı’ndan günümüze kadar varlığını sürdüren 4 bin 120 yaşındaki porsuk ağacının yanında tabiat anıtı, bölgedeki ağaç türleri, bitki örtüsü ve yaban hayatı hakkında Şube Müdürü İdris Tetik tarafından bilgiler aktarıldı.
Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun, "15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle 20 Nisan’da özelikle turizm açısından porsuk ağacını gündeme getirmek için düzenlediğimiz bu etkinlik hava muhalefeti nedeniyle bugüne kadar geldi. Çok şükür bugün hava doğa ve gezi açısından güzel. Bu vesileyle bu etkinliğe katkılarından dolayı tur acentelerinin hepsine teşekkür ederim” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyetten Kızılay’a kan

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından tarafından Polis Haftası hasebiyle Türk Kızılay’a kan bağışı yapıldı.
Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü birinci katındaki koridorda Türk Kızılay tarafından kan bağışı standı kuruldu. Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da kampanyaya dayanak vererek kan bağışında bulundu. Emniyet çalışanları kan bağışına büyük ilgi gösterdi.
Müdür Arıbaş, Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bu türlü bir aktifliğin düzenlendiğini belirterek kan bağışının değerine dikkat çekti. Kan bağışı kampanyasının 10.00-22.00 saatleri ortasında devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.