blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gölde kaybolan 18 yaşındaki Furkan’dan acı haber

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde bulunan Karamurat Göleti’nde, dün akşam saatlerinde kayıkla gezdiği sırada suya düşerek kaybolan 18 yaşındaki Furkan Özdemir’in cansız vücuduna sabah saatlerinde ulaşıldı. Gencin acılı babasının feryadı yürekleri dağladı.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, arkadaşlarıyla birlikte gölete gelen Furkan Özdemir, kayıkla suya açıldı. Bir mühlet sonra kayığın su alması sonucu göle düşen genç gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye Bolu AFAD, Bolu Belediyesi İtfaiyesi su altı arama kurtarma takımları, jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına orta verilirken, sabah saatlerinde yine başlandı.

"Allah’ım bu nasıl bir acı"
Yapılan çalışmalar sonucu jandarma arama kurtarma (JAK) takımları, gölün derinliklerinde gencin cansız vücuduna ulaştı. Sudan çıkarılan cenaze, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Acı haberi alan Özdemir ailesi ve köylüler, sabaha kadar gölet kenarında bekledi. Evladını kaybeden baba Yasin Özdemir’in, "Allah’ım bu nasıl bir acı. Bir tane oğlum vardı" sözleri yürekleri dağladı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evde buldukları her şeyi çaldılar: 2 tutuklama

Bolu’da bir eve girerek eşya çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucunda yakalandı. Şüphelilerden ikisi, evden hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir eve hırsızlığa giren Y.Y, E.Y, E.C ve F.G isimli şüpheliler yakalandı. Girdikleri evden; testere, zincir, televizyon, süpürge ve malzemelerini çalan hırsızlardan E.C ve F.G , ‘Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Mala Zarar Verme’ suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan iki şüpheli, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin