Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu ew2vw2sB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

Bartın’ın Ulus ilçesinde bâtın buzlanma nedeniyle 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazalarda araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Ulus ilçesinden Abdipaşa Beldesi istikametine seyir halinde olan Nimet Şahin yönetimindeki 74 M 2138 plakalı minibüs ile önündeki Mustafa Şahin idaresindeki 74 AT 174 plakalı arabaya karşı taraftan gelen Hüseyin Yılmaz yönetimindeki 74 BP 573 plakalı Fiat Tofaş marka araç çarptı.

Kazada şoförler Nimet Şahin, Hüseyin Yılmaz ve araçlarda bulunan Taner Çalış ve Serhat Yılmaz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, şoför Hüseyin Yılmaz’ın yoldaki zımnî buzlanma nedeniyle aracın denetimini kaybederek evvel arabaya akabinde ise minibüse çarptığı öğrenildi. Kaza anında ise yolcu minibüsünün boş olduğu ve seferden döndüğü öğrenildi.

Kaza nedeniyle ulaşıma süreksiz mühlet kapatılan yolun ise araçların kaldırılmasının akabinde yine ulaşıma açıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin