Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlik Koordinatörlüğünden Hayır Çarşısı

Devrek İlçesinde müftülük öncülüğünde hayır çarşısı kuruldu.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Devrek İlçe Müftülüğü öncülüğünde faaliyet gösteren Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen “Gönülden Gönüle Kardeşlik Köprüleri” kurmak amacıyla hayır çarşısı açıldı.
Devrek Cumhuriyet Bulvarında açılan hayır çarşısı ile ilgili bilgi veren Devrek Gençlik Koordinatörü Başkanı Duygu Ayaş,”Faaliyetlerimiz çerçevesinde her hafta sonu gerek ortaokul, gerekse liseli öğrencilerimizin katılımıyla dini içerikli sohbetlerimiz, fidan dikme, örgü örme, kitap okuma, ebru sanatı, anahtarlık yapımı, suluboya gibi atölye çalışmalarını yapmaktayız. Müftülüğümüz bünyesinde yürütülen bir gönüle dokunmak amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda Devrek Diyanet Gençliğimizin çalışmalarına katkı sunmak, öğrencilerin istifade etmesi için hayır çarşısı düzenlenmiştir. Katılım sağlayarak bizlere destek veren bütün kardeşlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.