blank
Ramazan Öztürk tarafından
24 Haziran, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gençler Kamp Merkezlerine uğurlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen 2024 ulusal gençlik kampları başladı. Gençler için rol model olan kamp liderleri eşliğinde, toplam 26 dönem kampından ilk 3 kamp kafilesi Rize Fındıklı, Osmaniye Aslantaş ve Mersin Silifke kamplarına uğurlandı.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kampların gençler için önemine değinerek şunları söyledi: "Türkiye’nin hemen her yerinden bir dostluk ve kardeşlik ortamında buluşacak olan gençlerimiz, bir hafta boyunca sanattan spora, kültürel gezilerden sosyal aktivitelere doyacak ve yılın yorgunluğunu atacaklardır." Gençler için kamp başvuruları 7 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek olup, bu eşsiz serüvende yer almak isteyenler başvurularını ghgm.gsb.gov.tr adresinden yapabilirler. blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin