Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençler arasında gerginlik

SAMSUN (İHA) – Samsun’da gençler arasında çıkan sözlü tartışma, horoz dövüşüne döndü.
İlkadım ilçesinde bir genç alkolün etkisi ile oturduğu sokağın başında dakikalarca yüksek sesle telefonla konuşarak, karşıdaki kişiye küfür etti. Durumdan rahatsız olan çevre sakinleri, alkollü genci uyararak, ailelerin olduğunu ve küfürlerden rahatsız olduklarını söylediler. Mahalle sakinlerinin uyarılarına kulak asmayan genç yüksek sesle küfürlü cümleler kurmaya devam etti.
Bir süre sokakta bağırmaya devam eden gencin yanına telefonda konuştuğu kişiler gelince gerginlik yaşandı. Sözlü tartışma, fiziksel temasa dönerken, aynı gruptaki bazı kişiler olayı yatıştırmaya çalıştılar. Zaman zaman kafa kafaya gelip horoz dövüşünü andıran gençleri aileleri ve aynı gruptaki arkadaşları uzaklaştırdı.
Grubun dağılması üzerine tek kalan genç, bir süre daha bağırdıktan sonra gözden uzaklaştı. Yaşanan arbede ve gerginlik ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis grupları tarafından yapılan çalışmada 800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham unsuru ele geçirildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca uyuşturucu ile gayret sürüyor. Takımlar tarafından yapılan çalışmada 2 modül halinde 8 gram ADB Butınıca (800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham maddesi) ele geçirildi.
Olayda 4 hata kaydı bulunan ve uyuşturucu husus ticareti yapmak hatasından E.A. (28) uyuşturucu unsur bulundurmak ve kullanmaktan G.Ş (27) gözaltına alındı. E.A. uyuşturucu unsur ticareti yapmak kabahatinden tutuklanırken G.Ş. hakkında isimli süreç yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin