Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Galericiye Evinin Önünde Silahlı Saldırı

Karabük’te, oto galericiliği yapan Erkan Deligöz, dün gece yarısı evinin önünde av tüfeği ile vurularak yaralandı.
Olay, gece yarısı Kartaltepe Mahallesi Recep Sami Yazıcı Sokak’ta meydana geldi. Evinin önünde aracından inen oto galerisi sahibi Erkan Deligöz’ün arkasından bir kişi av tüfeği ile ateş etikten sonra kaçtı. Deligöz, sırtına isabet eden saçmalarla yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ekibi, Erkan Deligöz’ü ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Deligöz’ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyla ilgili Erkan Deligöz’ün birlikte iş yaptığı E.K. şüpheli olarak aranmaya başlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mayıs, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya “Bizim makamımız sokaklar”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretlerine Şirinevler Mahallesi’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, belediyecilik anlayışını “Bizim makamımız sokaklar” sözleriyle özetledi.

Başkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Çetinkaya, mahalle sakinlerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, sokakta sohbet ettiği kişilerle samimi bir diyalog kurdu.

Ziyaret sırasında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de bir araya gelen Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en kıymetli makam, hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşerilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Mahalle sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sürekli sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, samimi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin