Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2023 10:22 tarihinde yayınlandı
0

Galatasaray’da futbolcular sağlık kontrollerinden geçti

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray’da futbolcular, sağlık kontrollerinden geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdüren Galatasaray’da futbolcuların sağlık kontolleri başladı. Kamp ve hazırlık maçları öncesinde Medicana International İstanbul Hastanesi’nde yapılan tetkik ve kontrollerde Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Fredrik Midtsjo Kazımcan Karataş, Yusuf Demir, Emin Bayram, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Mathias Ross ve Olimpiu Morutan’a göz, ortopedi, genel cerrahi, nöroloji, kardiyoloji, kulak burun boğaz, dahiliye muayenelerinin yanı sıra, radyoloji, eko-efor, solunum fonksiyon testi ve kan tetkikleri yapıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sampiyonluk kutlamasi hastanede bitti BhKai6xh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Şampiyonluk kutlaması hastanede bitti

Bartın’da şampiyonluk kutlamasına katılan bir kadın taraftar, yaklaşık 2 metre yükseklikteki istinat duvarından düştü. Yaralanan kadın, ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bartın Cumhuriyet Meydanı’nde toplanan taraftarların şampiyonluk sevinci esnasında bir kadın taraftar, Atatürk büstü arkasındaki yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düştü. Yaralanan kadının yardımına ise alanda güvenlik tedbiri alan polis ekipleri yetişti. Polisler, telsiz anonsu ile kutlama alanına ambulans ve itfaiye ekiplerini istedi. Alana gelen sağlık ve eitfaiye ekipleri güçlükle yaralı kadının bulunduğu alana geçebildi. Büstün arkasındaki telle çevrili bölgeye düşen yaralı kadın, ekiplerin yardımı ile sedyeye konularak bölgeden çıkarıldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından taşınan sedye, taraftarların arasından güçlükle ambulansa getirilebildi.

Kadın taraftarın ayağından yaralandığı öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin