Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 10:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Rossi, ABD’ye transfer oldu

Fenerbahçe'nin Uruguaylı golcü oyuncusu Rossi, ABD ekiplerinden Columbus Crew SC'ye transfer oldu.

Sarı-lacivertlilerin transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle: "Profesyonel Futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian'ın, A.B.D. kulübü Columbus Crew SC'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze, 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı payı transfer bedeline dahildir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC'nin elde edeceği transfer bedelinin %15'i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." Fenerbahçe'den Diego Rossi’ye teşekkür mesajı Fenerbahçe'nin Uruguaylı golcü oyuncusu Rossi, ABD ekiplerinden Columbus Crew SC'ye transfer oldu. Sarı-lacivertlilerin transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle: "Profesyonel Futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian'ın, A.B.D. kulübü Columbus Crew SC'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze, 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı payı transfer bedeline dahildir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC'nin elde edeceği transfer bedelinin %15'i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."  (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da yaşlılar için gündüz bakımevi açıldı

Kastamonu’da yaşlıların yaşamanın desteklenmesi emeliyle kurulan yaşlı gündüzlü bakım ünitesi, hizmete açıldı.
Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü tarafından yaşlıların korunması, desteklenmesi ve ömürlerinin kolaylaştırılması, toplumsal ilgilerini zenginleştirerek hayat kalitelerini arttırmalarının sağlanması emeliyle Güldal Akşit Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde ’Yaşlı Gündüzlü Bakım Birimi’ açıldı. Ünitenin açılış merasimine Aile ve Toplumsal Hizmet Vilayet Müdürü Harun Köksalan, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, gaziler ve yaşlı bireylerin iştirakiyle gerçekleştirildi.
Açılışın akabinde yaşlılar için fizyoterapi aktifliği gerçekleştirildi. Yaşlı bireylerim kognitif ve kas-iskelet sistemi gelişimini desteklemek emeliyle çeşitli oyunlarla kombineli idmanlar yapıldı. Büzenlenen Bocce karşılaşması ise renkli imgelere sahne oldu.
Açılan yaşlı gündüzlü bakım merkezi ile yaşlıların ve ailelerinin muhtaçlık ve taleplerine uygun, kaliteli ve fiyatsız hizmet sunmak hedefleniyor. Bilhassa yalnız yaşayan yaşlıları desteklemek maksadıyla hizmete açılan merkezde yaşlıların hayat ortamlarının güzelleştirilmesi, günlük hayat faaliyetlerine yardımcı olunması ve toplumsal, fizikî, ruhsal dayanak hizmetlerinin sunulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin