Feci kazada yaralanan kadın 17 gün sonra öldü - Karabük Haber Postası
feci kazada yaralanan kadin 17 gun sonra oldu RzY6iA9P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Feci kazada yaralanan kadın 17 gün sonra öldü

Bartın’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Bartın Vural Ak Kavşağı’ndan Safranbolu Kavşağı’na seyir halinde bulunan Z.Ç. idaresindeki 74 ABA 032 plakalı otomobil, bir benzin istasyonunun önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Zeliha Edalı’ya çarpmış, çarpmanın etkisiyle Zeliha E., metrelerce havaya fırlarken, şalı yola, kendisi ise otomobilin tavanına düşmüştü

Kazada ağır yaralanan Zeliha Edalı, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Lazadan 17 gün sonra yaşamını yitiren Zeliha Edalı, Bartın’ın Serdar Köyü’nde dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baba ahmet torun adalete guveniyorum 2eK5mZZE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Baba Ahmet Torun: “Adalete güveniyorum”

Giresun’un Görele ilçesinde daha önce CHP’li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin sosyal medya hesabı üzerinden taciz iddiasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki genç kızın durumu ciddiyetini koruyor.

Baba Ahmet Torun Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden kızının yaklaşık 66 saattir yaşam mücadelesi verdiğini söyledi. Kızının sağlık durumunun kritik olduğunu belirten Torun, “Doktorlar kızımın durumunun ağır olduğunu ifade ediyor. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor. İlk bilgilere göre beyinde ve boğaz çevresinde kanama ile ödem var. Sol kolunda kırık, kaburgalarında çatlak ve bacağında kırık bulunuyor” dedi.

Olay günü yaşananları da anlatan Torun, eşinin Görele Belediyesi’nde sosyal hizmetlerde görev yaptığını ve bir organizasyon nedeniyle geç geleceğini söylediğini belirterek CHP’li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin sosyal medya hesabı üzerinden taciz iddiasıyla gündeme gelmesi nedeniyle bir süredir okula gitmediğini ve psikolojisinin de iyi olmadığını söyledi. Torun, “Kızım olayların etkisiyle okula gitmiyordu, psikolojisi olumsuz etkilenmişti. O akşam annesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Saat 22.00 sıralarında evden çıktı. Yaklaşık yarım saat sonra eşim arayarak kazayı haber verdi. O andan itibaren kızımın yanındayım” diye konuştu.

Kazanın, gündeme gelen taciz iddialarıyla bağlantılı olduğunu düşünmediğini ifade eden Torun, “Bu olayın bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Karşı tarafa haksızlık etmek istemem. Bağlantı olmadığını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Torun, taciz iddiasına ilişkin yürütülen adli sürece de değinerek, “Tutuksuz yargılama kararı bazı kişiler tarafından beraat gibi algılanıyor. Bu durum üzerimizde baskı oluşturuyor. Hukuk süreci devam ediyor. Süreci etkilememek adına fazla yorum yapmak istemiyorum. Adalete güveniyorum” dedi.

Öte yandan, Görele Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, karşı şeride geçmek isteyen T.T.’ye, 28 RE 752 plakalı otomobil ile çarparak yaralanmasına neden olan A.H., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Görele Adliyesinde mahkemece tutuklanarak Espiye Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin