Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Emre Kıymık, Samsun’un son zamanlarda sağlık turizminde artış olduğuna dikkat çekerek, “Gerek muayene şartları ve özenli hasta takipleri sebebiyle ciddi bir şekilde son zamanlarda sağlık turizminde artış gözükmektedir. Bunları iyi bir şekilde değerlendirerek şehrimizi kalkındırmak adına çok değerli bir sektördür” dedi.
Özellikle yurt dışından Samsun’a tedavi olmak için gelmek isteyen hastalara çağrıda bulunan Opr. Dr. Emre Kıymık, Samsun’da güvenli bir sağlık hizmeti olduğunu belirtti. Opr. Dr. Emre Kıymık, “Samsun, gerek İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekse de diğer gerekli kuruluşlar tarafından denetlenen bir şehirdir. O yüzden özellikle yurt dışından gelen hastalarımız için burada güvenli bir ameliyat imkanı tanınmaktadır. Gerek muayene şartları ve özenli hasta takipleri sebebiyle ciddi bir şekilde son zamanlarda sağlık turizminde artış gözükmektedir. Bunları iyi bir şekilde değerlendirerek şehrimizi kalkındırmak adına çok değerli bir sektördür. Özellikle yurt dışından Samsun’a gelmek isteyen hastalarımıza seslenmek istiyorum. Hasta takiplerimizi bakanlık ile paylaşıyoruz. Bütün her şey kayıt altında oluyor. Belirli denetimlerden geçiyoruz. Hastalarımızı ameliyattan hemen kısa bir süre sonra ülkelerine hemen geri göndermiyoruz. Erken dönem takiplerinde durumundan tamamen emin olup hastalarımızı o şekilde uğurlamaya çalışıyoruz. İyi bir konaklama seçeneği sunmaya çalışıyoruz. Cerrahi işlem sonrasında hareket kısıtlaması olmayan hastaları için şehir içinde etkinlikler yaparak şehrimizi tanıtıyoruz. Türk kültürüne ait bir şeyler göstermeye gayret ediyoruz. Giderek hasta sayımızı yükselterek Samsun’u bu noktada daha yukarıya taşımak istiyoruz” diye konuştu.


Estetik uzmanı: “Samsun, sağlık turizminde güvenli bir seçenek”
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

