Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Aralık, 2017 14:27 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Kaymakamından Halk toplantıları

Eskipazar Kaymakamı vatandaşların sorunlarını dinleme devam ediyor.

Eskipazar İlçe Kaymakamı  Hüseyin Remzi Konak  Başkanlığında İlçedeki Kurum Amirleri, köy muhtarları ve vatandaşların da katılımıyla güvenlik, sağlık, yol, su, elektrik, tarım ve eğitim sorunlarının görüşülüp istek, öneri ve taleplerin alınması amacıyla Babalar ve Kulat Köylerinde halk toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen halk toplantısında vatandaşlar istek, talep ve önerilerini dile getirdi. Taleplerin giderilmesi noktasında gerekli notlar alındı.

Halk toplantısının ardından İlçemiz Kaymakamı  Hüseyin Remzi Konak Babalar Köyü Yayalar Mahallesinde bulunan 90 yaşındaki Rabia Yaman’ ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Konak, Yatağa bağımlı olan Rabia Yaman’ın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bilgi aldı.

Eskipazar Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak halk toplantılarının vatandaşların sorun ve taleplerinin görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit etmek için yapıldığını belirterek, vatandaşların  bu talep ve sorunlarının çözülmesi için de gerekli takibin yapılacağını söyledi.

Eskipazar Kaymakamı  Hüseyin Remzi Konak, toplantıların bundan sonra da devam edeceğini belirterek, toplantıların çok verimli geçtiğini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan kavakligil tosyamizin insasi icin calismalarimiz ortak akil anlayisiyla surduruyoruz OjA2lDtw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Kavaklıgil: “Tosyamızın inşası için çalışmalarımız ortak akıl anlayışıyla sürdürüyoruz”

Muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tosya Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, ilçenin geleceğine değer katacak çalışmalar masaya yatırıldı. Mahalle ve sokak bazında planlanan projelerin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği buluşmada, muhtarların talep, görüş ve önerileri tek tek dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Başkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen bu istişareler, ilçemizin geleceğine yön verecek hizmetlerin şekillenmesinde önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

Toplantının sonunda Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz, ilçeye katkılarından dolayı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e plaket takdim etti. Başkan Kavaklıgil ise ilçede uzun yıllardır özveriyle görev yapan Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverlikleri için muhtarlara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin