blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eşini ve kızını hastanelik etti, polise bıçak çekip direndi

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşini ve kızını darp ederek hastanelik etti. Komşularına kavanoz fırlatan saldırgan, olaya müdahale eden polislere de bıçakla karşı koydu.
Olay, Fatih Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, inşaat emekçisi E.K. (40), konutta çıkan tartışma sonrası eşi F.K. (41) ile 17 yaşındaki kızları Y.E.K.’yi darp etti. Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılırken, öfkeli koca apartman sakinlerine de kavanoz fırlatarak saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis takımlarına bıçakla direnen E.K., biber gazıyla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Zanlının ayrıyeten olay sırasında Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği sav edildi. E.K., İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Bayana Karşı Şiddetle Gayret Ofis Amirliği takımlarınca tabiri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şahıs hakkında ayrıca Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından "Cumhurbaşkanı’na hakaret" hatasından isimli süreç başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evde buldukları her şeyi çaldılar: 2 tutuklama

Bolu’da bir eve girerek eşya çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucunda yakalandı. Şüphelilerden ikisi, evden hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir eve hırsızlığa giren Y.Y, E.Y, E.C ve F.G isimli şüpheliler yakalandı. Girdikleri evden; testere, zincir, televizyon, süpürge ve malzemelerini çalan hırsızlardan E.C ve F.G , ‘Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Mala Zarar Verme’ suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan iki şüpheli, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin