Erkan Sözeri: "Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük" - Karabük Haber Postası
erkan sozeri cok soylenecek bir sey yok bir alt lige dustuk kYHm3NLA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Erkan Sözeri: “Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük”

Trendyol 1. Lig’de Çorum FK’ye 2-1 mağlup olmasıyla 2. Lig’e düşen Şanlıurfaspor’da Teknik Yönetici Erkan Sözeri, üzgün olduğunu belirterek, “Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük” dedi.

Trendyol 1. Lig 37. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı Çorum FK’ya 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Şanlıurfaspor küme düştü. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Yöneticisi Serkan Sözeri, grubu ve kadroyla ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını lakin ligden düştüklerini söyledi.

Şanlıurfaspor’un tekrar küllerinden doğacağına inandığını belirten Sözeri, “Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük. 78. dakikaya kadar maçı disiplinli, 1-0 önde götürdük lakin yediğimiz golden sonra, beraberlik bize yetmiyordu. Uzatmalarda da risk aldık ve kontrataktan mağlup olarak döndük. Burada oyuncular ellerinden geleni yaptı. Demek ki bu kadar yapıyorlar. Bütün döneme baktığımız vakit çok dalgalı, inişli çıkışlı grafik, ondan sonra da kazanılan bir Pendik maçı var. Ondan sonra Cihat hocanın istifa etmesi, daha sonra da ben buraya son 3 maç için geldim. Yardım etmeye geldim, elimden geleni yapmaya çaba ettim. Kötü da olmadı. Geçen hafta VAR’dan iptal edilen bir golümüz var. 5 dakika izleniyor, el varsa vardır. Bu haftaki golümüz iptal edildi. Bunları üst üste koyduğunuz vakit niçin bu kadar VAR’da izleniyor? Artık bu iptal edilen golün incelemesi de 3-4 dakikayı geçti. Ofsayt varsa vardır, yoksa yoktur. Natürel bunlar işin başka modülleri. Değerli olan Şanlıunfaspor’un tekrar ayağa kalması, küllerinden tekrar doğması. Ben çok üzgünüm. Antrenörlük hayatımda birinci sefer bu türlü bir travma yaşadım. Bu da beni çok üzdü. Bu riske girilir miydi, ben Şanlıurfaspor’daki kimi beşerler için taşın altına elimi soktum, hayır demedim. Pişman da değilim lakin çok üzüldüğüm ortada. Sözler düğümleniyor diyoruz ya o denli. Şampiyonluk yaşadım, penaltılarla play-offu kaçırdık. Bir sürü muvaffakiyet kıssası olduktan sonra bu türlü bir travma karşısında ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Artık Şanlıurfaspor kendi yolunu çizecek. Şanlıurfaspor birinci kere düşmüyor, bir kere daha olmuştu, tekrar üst çıktı. Güçlü idareyle tekrar ayağa kalkacaktır diye düşünüyorum. Ben özür dilemem gerekiyorsa özür diliyorum. Takımımla birlikte elimden geleni yaptım, oyuncular da yaptı. Fazla da yapacak bir şey yok. Herkesin yolu açık olsun” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
basciftlikte leylekler 25 yil sonra geri dondu NYywSsj3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başçiftlik’te leylekler 25 yıl sonra geri döndü

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde 25 yıl aradan sonra leylekler yeniden yuva yapmaya başladı.

İlçe merkezinde geçmiş yıllarda yaygın olan ahşap eski evlerde sansarların çoğalması nedeniyle leyleklerin yuvaları zarar görmüş, yavruların telef olması üzerine leylekler bölgeyi terk etmişti. Yaklaşık çeyrek asırdır ilçeye uğramayan leylekler, son yıllarda ahşap ve metruk binaların yenilenesiye yeniden görülmeye başladı.

Tokat Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda ilçe merkezindeki metruk ve ahşap yapıların belediye ekipleri tarafından yıkılmasıyla birlikte sansar popülasyonunda azalma yaşandı. Bu gelişmenin ardından leyleklerin yeniden Başçiftlik’e dönerek yuva yapmaya başladığı gözlendi.

İlçe merkezinde bulunan bir caminin kubbesine yuva kuran leylek ailesi, vatandaşların da dikkatini çekti. Soğuk hava ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına rağmen leyleklerin bölgede yuvalanması, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlçe sakinlerinden Nazif Karakoç, leyleklerin geri dönüşünün sevindirici olduğunu belirterek, “Tokat’ın Başçiftlik ilçesindeyiz. 25 yıldır gelmeyen leylekler bu yıl gelmeye başladı. Karşıda gördüğünüz caminin kubbesi üzerinde iki leyleğimiz yuva yapmaya başladı. Bugün hava çok soğuk, yüksek kesimlerde kar yağıyor. Ahşap eski evlerde sansarların çoğalması nedeniyle leylekler ilçeyi terk etmişti. Geçmiş yıllarda alınan karar gereği bu evler yıkıldı, sansarlar azaldı. Leylekler de yeniden gelmeye başladı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin