Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Meydanbaşı Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 90 yıl evvel kurulan sağlık ocağı için yıkım kararı alındı.
Yetkililerden edinilen bilgilere nazaran, sıhhat ocağının yerine daha çağdaş imkanlara sahip yeni bir Sıhhat Merkezi yapılacak. Bu kapsamda bina boşaltılarak yıkım için hazırlık çalışmalarına başlandı. Ereğli’de sıhhat hizmetlerinin daha çağdaş şartlarda sunulabilmesi emeliyle yapılacak olan yeni merkezin kısa müddette tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.


Ereğli’de 90 yıllık sağlık ocağı yıkılıyor
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

