Karabük Postası tarafından
17 Temmuz, 2023 12:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emniyetten asayiş ve trafik uygulaması

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ta polis ekipleri Kozlu Sahil yolunda asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Uygulamada 88 araç ve sürücüsü kontrol edildi, kusurlu görülen 16 araç sürücüsüne 31 bin 832 lira cezai işlem uygulandı. Edinilen bilgiye göre 11-15 Temmuz 2023 tarihleri arasında 22.00 ile 23.30 saatleri arası Kozlu Sahil Yolu üzerinde, araç park alanları ve kamelya alanlarında Kozlu ilçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube, Narkotik Şube ve Trafik Şube ekiplerince yapılan asayiş ve trafik uygulamalarında 88 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimlerde kusurlu görülen 16 araç sürücüsüne; Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden işlem yapıldı. Toplamda 31 bin 832 TL cezai işlem uygulandı. Araç park yerleri ve kamelya alanlarında yapılan uygulamalarda 287 kişi sorgulandı. Suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Kozlu sahil bandı ve kafe bölgesinde kontrol ve denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mağazanın merdivenlerinden düşen kadın hastanelik oldu

Zonguldak’ta mağazada alışveriş yapan bir kadın, dengesini kaybederek merdivenlerden düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Gazipaşa Caddesi’ndeki LC Waikiki Mağazası’nda meydana geldi. Alışveriş için mağazaya gelen Hamide K. isimli kadın, henüz bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybederek merdivenlerden düştü. Ağır yaralanan kadına ilk müdahale mağaza içinde yapıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan kadını ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hamide K.’nin hayati tehlikesi devam ederken mağazaya giriş ve çıkışlar bir süre durdurularak tahkikat başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin