Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2022 17:25 tarihinde yayınlandı
0

Emniyetten 2 Bine Yakın Çocuğa Seminer

(Haber –Sadık ARSLAN) Karabük İl Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlulara göz açtırmazken, vatandaşı da çeşitli konularda bilinçlendiriyor. 1 ay içinde Çocuk Müdürlüğü ekipleri ortaokul ve lise dengi okullarda 2 bine yakın geleceğimizin teminatı olan çocuğa seminer verdi.

Türkiye’nin en huzurlu illeri arasında yer alan Karabük ilinde emniyet müdürlüğü ekipleri huzur devam etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri 7/24 suç ve suçlularla mücadele ederken, düzenledikleri çeşitli seminerlerle de bilinçlendiriyor.

Vatandaşların güvencesi, suçluların korkulu rüyası olmaya devam edeceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ” Ekip arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için 7/24 görev başındalar. Bunun yanı sıra vatandaşımızı suçu önlemek amacıyla da seminerler veriyoruz. Çocuk Şube Müdürlüğünce, devam eden 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı ikinci yarıyılında ortaokul ve lise dengi okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik olarak “Çocuklara Yönelik Şiddet ve Kişisel Güvenlik Hakkında Bilgilendirme Seminerleri” düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak belirlenen (30) okulumuzda 15 Şubat- 15 Mart 2022 tarihleri arasında toplam iki bine yakın öğrencimize bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. Bilgilendirme seminerlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız bulundukları mahalle, sokak ve evlerinin çevrelerinde şüpheli gördükleri şahısları ve araçları en kısa zamanda tamamen ücretsiz olan 112 Acil hattını arayarak ihbar etsinler. Ekiplerimiz en kısa sürede olay yerine intikal ederek gerekli çalışmaları yapacaklar, böylece bir suç işlenmeden önce önlenmiş olacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin