Karabük Postası tarafından
09 Şubat, 2022 11:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

EMITT  Fuarı Açıldı

Dünyanın en büyük ve önemli fuarları arasında yer alan ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), kapılarını açtı. Safranbolu Belediyesi de Karabük Valiliği bünyesinde kurulan stanttaki yerini aldı. Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’yu tarihi dokusunun, kültürünün ve doğal yapısının temsili olan ürünlerle en güzel şekilde tanıtacaklarını söyledi. SAFRANBOLU STANDINA YOĞUN İLGİ Binlerce profesyoneli bir araya getiren fuarda, Safranbolu’nun geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de ilgi odağı olması için çabaladıklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Başkan Köse,  “Standımızı devlet büyüklerimizin ve protokol üyelerinin yanı sıra, dünya ve ülke turizminin önde gelenleri ile çok sayıda yerli ve yabancı misafirin de ziyaret ettiğini söylemek isterim. Ülkemizin incisi konumundaki Safranbolu’muzu tanıtmak, turizmcilerin dikkatini çekmek için elimizden geleni yapacağız. Bununla birlikte, İstanbul’da ve yakın çevresinde bulunan tüm hemşerilerimizi Salon 3’teki standımıza davet ediyorum” dedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin