Reklam
Reklam

El Yapımı Patlayıcı infilak etti:2 yaralı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2017 13:27 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bir otomobilin ön kısmına konulan el yapımı patlayıcının patlaması nedeniyle iki kişi yaralandı.

Karabük Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde park halindeki 78 DA 472 plakalı otomobilin ön kısmına kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce el yapımı patlayıcı konuldu.

Başlıksız 3 kopya

 

Otomobile binmek üzere olan Emrah Yaka ve Hakan Bulut’un otomobilin ön kısmında bulunan paketi kaldırmasıyla el yapımı patlayıcı patladı.
Patlamayla Emrah Yaka ve Hakan Bulut çeşitli yerlerinden yaralanarak, özel bir araçla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerine bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemenin ardından husumet dolayısıyla otomobilin ön kısmına el yapımı patlayıcı konulduğu üzerinde durulduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.