Eğlence Dolu Yeniliklerle Safranpark

Ramazan Öztürk tarafından
23 Temmuz, 2024 10:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Karabük'ün eğlence ve alışveriş merkezi Safranpark AVM, ziyaretçilerine daha da keyifli bir deneyim sunmak için LunaPark alanını kapsamlı bir şekilde yeniledi. Yeni LunaPark, çeşitli yenilikçi atraksiyonlar ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Yenilenen LunaPark alanı, geniş bir oyun yelpazesi sunarak hem çocukları hem de gençleri eğlendirecek pek çok aktiviteye ev sahipliği yapıyor.dönme dolaplar ve daha pek çok heyecan verici oyun, ziyaretçilere unutulmaz bir eğlence vaat ediyor. Safranpark AVM yönetimi, yenilenen LunaPark'ın tasarımında güvenliği ve ziyaretçi memnuniyetini ön planda tuttu..standartlarına uygun olarak yenilendi ve düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Ayrıca, LunaPark alanında bulunan yiyecek ve içecek noktaları ile ziyaretçiler, eğlence molası verirken lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkarabilirler. Temiz ve düzenli çevre imkanları da ziyaretçilerin konforu için düşünülmüş.Özellikle çocukların ve ailelerin beğenisini kazanan LunaPark, şehre keyifli ve güvenli bir eğlence mekanı olarak katkı sağlıyor. Safranpark AVM'nin yenilenen LunaPark alanı, Karabük'ün eğlence ve alışveriş anlayışına yeni bir soluk getirirken, aynı zamanda bölgede sosyal bir buluşma noktası olarak da önem kazanıyor. (Simge AYKAN)

Kayabaşı Merdivenlerinde Son Aşamaya Gelindi

Karabük Belediyesi, 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerde başlattığı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

blank
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 01:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uzun süredir vatandaşların şikâyet ettiği eski merdivenler, kapsamlı bir çalışmayla yenilendi. Proje kapsamında merdivenlerin zemin yapısı güçlendirilerek çevre düzenlemesi yapıldı ve modern bir görünüme kavuşturuldu.

Yenileme çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerin halk için ciddi güvenlik sorunları oluşturduğunu belirtti. Çetinkaya, "Özellikle yağışlı günlerde toprak kaymaları ve kaygan zeminler büyük risk teşkil ediyordu. Belediye olarak bu sorunu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattık. Proje için 10 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Bu yatırımla sadece merdivenleri yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda Kayabaşı merdivenlerinin kullanımını daha güvenli, rahat ve estetik bir hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Kayanın başındayız. 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi merdivenlerinde sona gelmek üzereyiz. Hayırlı olsun Şehir Karabük’e." sözleriyle çalışmalarda sona yaklaşıldığını duyurdu.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.