Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Haziran, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Egemen Korkmaz, Trabzonspor’dan ayrıldı

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldığını ve kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini açıkladı.
Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulüpten ayrıldı. Korkmaz, yaptığı açıklamada, "Futbolcu olarak da görev alma şansı bulduğum Trabzonspor Kulübü’ndeki antrenörlük görevimden gelecekle ilgili hedeflerim ve kariyer planlamam doğrultusunda ayrıldığımı bildirmek isterim. Bundan sonraki kariyer hedefim; teknik direktörlük olacak. Bu yolculukta bana sonuna kadar destek olan ve katkı sağlayan başta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı olmak üzere, tüm teknik heyetimize ve Trabzonspor Kulübü’ne en içten teşekkürlerimi sunarım. Onların rehberliği ve desteği olmadan bu noktaya gelmem mümkün olamazdı. Futbol tutkum ve çalışma azmimle, bundan sonraki görevimde başarılı olmayı hedefliyorum. Trabzonspor, bana hem profesyonel hem de kişisel anlamda çok büyük katkılar sağladı.
Son olarak; Trabzonspor camiasına ve taraftarlarımıza da teşekkür etmek isterim. Onların desteği ve sevgisi, her zaman yanımda hissettiğim bir güç kaynağı oldu. Bu büyük camiaya ve değerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Büfeden 500 bin liralık hırsızlık: 1 gözaltı

Samsun’da bir büfeden yaklaşık 500 bin lira pahasında eser çalınması olayı ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım ilçesinde bir büfeden 19 Kasım günü saat 03.00 sıralarında yaklaşık 500 bin lira kıymetinde sigara, alkol, kuruyemiş, çikolata ve çeşitli inhisar eserleri çalındı. Olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımlarınca çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalarda olayın şüphelisinin B.G. (43) olduğu tespit edildi.
20 Kasım günü düzenlenen operasyonda B.G., İlkadım ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Adreste yapılan aramada suça husus 114 adet açılmamış alkol şişesi, 264 paket farklı markalarda sigara ile çeşitli kuruyemiş, çikolata ve meşrubatlar ele geçirildi. Ele geçirilen eserler tutanakla iş yeri sahibine teslim edildi.
Gözaltına alınan B.G. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin