Eflanispor, BAL’dan çekildi - Karabük Haber Postası
eflanispor baldan cekildi bbfITcf7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflanispor, BAL’dan çekildi

Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Eflanispor, yönetim kurulu kararıyla ligden çekildiğini duyurdu.

Eflanispor Kulübü Başkanı İrfan Topçu tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından kulübün Bölgesel Amatör Lig’den çekilme kararı aldığı bildirildi. Bu karar doğrultusunda gerekli resmi başvuruların Türkiye Futbol Federasyonu’na yapıldığı ve futbolcular ile teknik ekiple vedalaşıldığı ifade edildi.

Topçu, kararın alınmasında iki temel nedenin etkili olduğu belirterek, sezon boyunca yaşanan maddi imkansızlıklar ve verilen destek sözlerinin büyük ölçüde yerine getirilmemesinin kulübü zor durumda bıraktığını kaydetti. Ayrıca sezon içinde karşılaşılan bazı hakem kararlarının takımın önemli puan kayıpları yaşamasına neden olduğunu öne süren İrfan Topçu, kulüp yönetimi, bazı müsabakalarda yaşanan hatalı hakem kararları nedeniyle takımın en az 12 puan kaybettiğini dile getirdi.

Eflanispor’un yalnızca bir ilçe takımı olmadığı, aynı zamanda Karabük’ün Bölgesel Amatör Lig’deki önemli temsilcilerinden biri olduğunu vurgulayan Topçu, geçen sezon takımın ligi ilk 5 içerisinde tamamladığını hatırlattı.

Kulübün yaklaşık dört yıllık süreçte, bu sezon dahil olmak üzere 200’e yakın futbolcunun formasını giydiğinin altını çizen İrfan Topçu, bu süreçte Eflani, Safranbolu ve Karabük’te birçok işletmeyle alışveriş yapılarak şehir ekonomisine katkı sağlandığını aktararak kulübün hiçbir futbolcuya veya çalıştığı işletmeye borcu bulunmadığı da ifade etti.

Ligden çekilme kararının yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarları üzdüğünü anlatan Topçu, her hafta maçlara gelen ya da farklı şehirlerden takımı takip eden Karabüklü ve Eflanili vatandaşların da bu karardan etkilendiğinin farkında olunduğu söyledi.

İrfan Topçu, ligden çekilme kararının küme düşme korkusundan kaynaklanmadığı belirterek, kulübün destek görmesi beklenen bazı kişi ve kurumların gerekli duyarlılığı göstermediğini de aktararak tepkisini dile getirdi.

Topçu son olarak sezon boyunca destek veren sponsorlara, yönetim kurulu üyelerine, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin