Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Aralık, 2016 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de Göletler Dondu

Kış şartlarının ağır geçtiği Karabük’ün Eflani ilçesinde göletler dondu.
Hava sıcaklığının gece – 30 dereceye düştüğü, gündüzleri ise – 20’lerde seyrettiği Eflani ilçesi adeta Karabük’ün Sibiryası oldu. Yurdu etkisi altına alan kar yağışı ardından soğuk havayı getirdi. Hava sıcaklığının eksi 30’a düştüğü Eflani ilçesinde bulunan Bostancılar Gölü tamamen donarak buz tuttu. İlçe genelinde binaların çatılarında ise buz sarkıtları oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin