Düzce’nin STK’ları, kentin gelişmesi için bir araya geldi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 11:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’nin STK’ları, kentin gelişmesi için bir araya geldi

Düzce ve çevre illerin sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek federasyonlaşma yolunda ilk adımı attı.
Düzce Erzurumlular Derneği’nde bir araya gelen STK’ların başkan ve başkan yardımcılarını bir araya getiren organizasyona Düzceli Anneler Derneği ile Düzce Aşiyan Eğitim ve Kültür Derneği öncülük etti. Kahvaltı programına Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu, Düzceli Dernekler Federasyon Başkanı Faruk Çakmak’ın yanı sıra Düzce’de bulunan, şehir dışında kurulan Düzce derneklerinin başkan, başkan yardımcıları katıldı.
Kahvaltı sonrası derneklerini tanıtan başkanlarını ardından söz alan Düzceli Dernekler Federasyon Başkanı Faruk Çakmak; “Birliktelikten kuvvet doğar. Biz Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması için çalışan dernekler olarak bir arada olmalıyız. Ayrıştıkça gücümüzü kaybederiz. Bütün derneklerimizi federasyonumuz çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Federasyonumuza gelen birçok STK oldu ancak istiyoruz ki bütün STK’lar bir çatı altında toplanalım. Burada ilimiz için bir şeyler yapalım. Bunun için bütün STK’larımız davet ediyorum” dedi.
Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bayram sabahi korkutan silah atma gelenegi Jf2Cmu2X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta bayram sabahı korkutan silah atma geleneği

Zonguldak’ta yıllardır süregelen ve her bayram sabahı korku dolu anların yaşanmasına neden olan silahla havaya ateş açma geleneği bu Ramazan Bayramı’nda da devam etti.

Bayram namazının kılınmasının ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Evlerinin balkonlarına, çatılarına ve sokak aralarına çıkan bazı kişiler havaya ateş açtı. Öte yandan, 2015 yılındaki Kurban Bayramı’nda Taşbaca Mahallesi’nde kurbanının kesilmesini bekleyen 64 yaşındaki Temel Civelek, kimliği belirsiz bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun hedefi olmuş, kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Silah sesleri üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçerek, ateş açan şahısları tespit etmek amacıyla mahalle aralarında geniş çaplı inceleme ve devriye çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin