Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’den 443 bin 200 araç geçti

100 karayolundan 443 bin 200 bin araç geçiş yaptı. Trafik denetimine katılan Vali Selçuk Aslan, bayram için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kaynaşlı’da bulunan uygulama noktasını ziyaret etti. Burada polis ve jandarma ekiplerinin bayramlarını kutlayan Vali Aslan, daha sonra denetime katılarak, vatandaşların da bayramlarını kutladı.

9 günlük bayram tatili sürecinde emniyet ve jandarma ekiplerinin denetimlerini sürdüreceklerini ifade eden Vali Aslan, “Düzce’de vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi, trafik akışının güvenle sağlaması açısından çalışmalar yaptık. Sıkı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Düzce’de eş zamanlı olarak 2 bin personel görev yapacak” dedi.

“Çok yoğun bir trafik akışı var”

Kentte trafik yoğunluğunun 5 Nisan Cuma günü başladığını söyleyen Vali Aslan, “Şu ana kadar ilimiz sınırları içerisinde 1’i ölümlü, 15’i yaralamalı, 15’i de maddi hasarlı olmak üzere 31 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. 46 vatandaşımız yaralandı. Düzce’den Anadolu’ya doğru akan yol üzerinden geçişlere baktığımızda batı istikametinden doğu istikametine çok yoğun bir geçişin olduğunu görüyoruz. Bugün saat 15.00 itibariyle Anadolu Otoyolundan 270 bin 470 araç geçiş yapmış. Ankara istikametinden de İstanbul istikametine geçiş yapan araç sayısı ise 85 bin 200. Hemen hemen 4 katlık bir fark var. Batı yakasından Anadolu yakasına çok yoğun bir trafik akışı var. D-100 kara yolu üzerinden ise 66 bin 419 araç Ankara istikametine, 21 bin 111 araç ise İstanbul istikametine gittiği görülüyor. Hem giderken hem dönerken gerekli tedbirlerimizi aldık. Tüm kolluk kuvvetlerimiz bu konu ile ilgili çalışmalarını yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
meb bakan musaviri subasindan rektor kirisika ziyaret wPsmuLpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

MEB Bakan Müşaviri Subaşı’ndan Rektör Kırışık’a ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı (KBÜ) Bakan Müşaviri ve sosyolog-yazar Dr. Necdet Subaşı, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile bir araya geldi.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Modern Dünyada Aile: Değişim ve Dönüşüm Süreçleri” konferansının ardından Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Ziyarette yükseköğretim kurumlarının toplumsal değişimdeki rolü, akademik çalışmaların sosyal politikalara katkısı ve eğitim alanındaki iş birlikleri ele alındı.

Ayrıca Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) bünyesinde hazırlanan Aile ve Sosyal Hizmet Politikaları Masası raporu başta olmak üzere çeşitli politika raporları hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Dr. Necdet Subaşı, aile kurumundaki dönüşümlerin akademik çalışmalarla desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, hazırlanan raporların karar alma süreçlerine katkı sağlayabileceğini ifade etti.

Ziyarete KBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zeynep Özcan, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Bozkurt Özyalçın ile akademisyenler ve davetliler de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin