Düzce’de hafif ticari araç arabayla çarpıştı: 1’i bebek 5 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de hafif ticari araç arabayla çarpıştı: 1’i bebek 5 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de kavşakta araba ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1’i bebek 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, öğle saatlerinde Mehmet Akif Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, yan yoldan Mehmet Akif Caddesi’ne çıkmak isteyen Bilal Sadık Ç.’nin kullandığı 16 BBT 295 plakalı Fiat marka araba, Mehmet Akif Caddesi üzerinde ilerlemekte olan Burak T.’nin kullandığı 81 ACY 086 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada arabada bulunan şoför Bilal Sadık Ç. ile Betül Ç. ve hafif ticari araçta bulunan şoför Burak T., Nidanur T. ve Zeynep Nil T. isimli bebek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Kazaya şahit olan bir vatandaş, kavşakta daha evvel kasislerin yer aldığını fakat asfaltlama çalışmalarında kasisler kaldırılınca arabaların yolda süratli gittiğini lisana getirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayramda toplu tasimalar ucretsiz hizmet verecek MX5uU8li
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayramda toplu taşımalar ücretsiz hizmet verecek

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayramın üç günü boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamayla ilgili değerlendirmesinde, “Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı zamanlardır. Hemşehrilerimizin bayramda sevdiklerine daha kolay ulaşabilmesi için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Karabük’te bayramın huzur ve kardeşlik içinde geçmesi en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin