Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de 27 sürücüye alkolden işlem yapıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 9 bine yakın araç ve 260 motosiklet denetlenirken, 159 araç trafikten men edildi.
Düzce’de jandarma ve polis trafik ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması için 26 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında icra edilen denetimlerde 8 bin 957 araç ve 260 motosiklet kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu görülen bin 777 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 27 araç sürücüsüne alkolden işlem yapılırken, 159 araç da trafikten men edildi.
Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, hız kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye başkanı ile görüşmek isteyen kişi çatıya çıktı

Bartın’da belediye başkanı ve vali ile görüşmek istediğini söyleyerek kafenin çatısına çıkan bir kişi, intihar teşebbüsünde bulundu. Şahıs, polis takımlarının uzun uğraşları sonucunda ikna edildi.
Bartın Yalı mevkiindeki bir kafenin çatısına çıkan şahıs, belediye başkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Görüşmeden çatıdan inmeyeceğini söyleyen şahsı polis uzun uğraşlar sonucu ikna etti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerinde şahsı ikna etmeye çalışan takımlar, öbür taraftan da bölgede güvenlik tedbiri aldı. Gruplar, etrafta toplanan kalabalığı da uzaklaştırmaya çalıştı.
Polis takımlarının uzun uğraşları sonucu çatıdan indirilen şahsın, evvel hastaneye akabinde da tabiri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin