Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Muaythai ile Kick Boks branşlarında ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren BEUN öğrencisi dünya şampiyonu Sudenur Basancı’yı makamında kabul etti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı öğrencisi ve dünya şampiyonu Sudenur Basancı ile antrenörü Cemal Kocabaş’ı makamında kabul etti. I. Türk Dünyası Muaythai Şampiyonası 14-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen müsabakalarda finalde oynayarak gümüş madalya almaya hak kazanan Basancı, Ekim ayında Katar’da düzenlenecek Üniversiteler Muaythai Dünya Şampiyonası’na sıkı bir şekilde hazırlandığını aktararak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini ve Türkiye’yi en iyi şeklide temsil edeceğini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, “Sudenur Basancı’nın elde ettiği başarı, hem üniversitemiz hem de ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencimizin azmi ve disiplini, diğer genç sporculara da ilham kaynağı olacaktır. Kendisini ve antrenörü Cemal Kocabaş’ı yürekten tebrik ediyorum. Üniversite olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sportif başarılarını da her zaman desteklemekteyiz. Ekim ayında Katar’da düzenlenecek Üniversiteler Muaythai Dünya Şampiyonası’nda da Sudenur’un ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Kendisine ve antrenörüne başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


Dünya Şampiyonu Basancı’dan Rektör Özölçer’e ziyaret
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

