Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 15:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Dünya Düzce Günleri başlıyor

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve her yıl Ağustos ayının 1’i itibariyle başlayarak 8 gün boyunca sürecek olan Dünya Düzce Günleri birbirinden ünlü isimleri Düzcelilerle buluşturacak. Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Düzce Günlerinin ilki 1 Ağustos 2023 Salı günü başlıyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilerek her yıl 8. ayın 1'ine denk gelen tarihte kutlanacak olan "Dünya Düzce Günleri' bu yıl da ünlü isimleri Düzcelilerle bir araya getiriyor. Açılış konseri Semicenk’ten Dolu dolu geçecek etkinlikler ile kentin bilinilirliğinin yanı sıra sosyal bütünleşmenin güçlendirilmesi hedefi ile Kültür İşleri Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilecek etkinliklerin 1 Ağustos Salı’ya denk gelen ilk günün de pop müziğin sevilen ismi Semicenk sahne alacak. Rap-Pop-Karadeniz esintileri 2 Ağustos Çarşamba günü rap şarkıcısı Motive’nin Düzcelilerle buluşacağı etkinliklerin üçüncü gün sanatçısı ise Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Niran Ünsal olacak. 4 Ağustos Cuma günü Karadeniz rüzgarının eseceği etkinliklerde Bilal Hancı ve Volkan Arslan, Düzcelilerle biraya gelecek. Dünya Düzce Günlerinin 5 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan beşinci gününde rap müziğinin sevilen isimleri Burak King ve Tefo-Seko gençlerle buluşurken, 6 Ağustos Pazar günü ise ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici Düzcelilere resital sunacak. Etkinliklerin kapanışı Demet Akalın’dan Etkinliklerin yedinci gününde pop müziğin öne çıkan isimlerinden biri olan Bilal Sonses ile coşacak olan Düzceliler, etkinliklerin finalinin yapılacağı 8 Ağustos Salı günü ise pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşayacak. Sportif etkinlikler unutulmadı Anıtpark meydanında sekiz gün boyunca sürecek konserlerin öncesinde ise Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanacak alanlarda eğlenceli yarışma ve sportif aktiviteler gerçekleştirilecek. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
26 Mayıs, 2025 10:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO Eski Başkanı Şaban Akyüz Hayatını Kaybetti

2005-2009 yılları arasında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı görevini yürüten iş insanı Şaban Akyüz, hayatını kaybetti.

Karabük iş dünyasında önemli bir yere sahip olan Akyüz’ün vefatı sevenlerini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu.

Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Şirinevler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Öğlebeli Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Şaban Akyüz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin