Dolmuş bekleyen kadın minibüsün altında böyle kaldı - Karabük Haber Postası
dolmus bekleyen kadin minibusun altinda boyle kaldi waT37wv7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Dolmuş bekleyen kadın minibüsün altında böyle kaldı

Trabzon’un Yomra ilçesinde oturduğu sitenin önünde dolmuş bekleyen kadın kendisini fark etmeyen bir minibüsün altında kalarak sürüklenirken, o anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, 4 Aralık günü Kaşüstü mahallesinde Y.S’nin (56) kullandığı minibüs, oturduğu sitenin önünde dolmuş bekleyen N.E’ye (42) çarptı. Aracın altında kalarak sürüklenen kadını fark etmeyen sürücü yoluna devam etti. Kazada vücudunun değişik yerlerinde kırıklar oluşan N.E, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Sitenin güvenlik kamera görüntülerini izleyen N.E’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan sürücü, önce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak N.E.’nin tekrar şikayeti ve olay yeri görüntülerinin tekrar incelenmesinin ardından savcılık tarafından sürücü Y.S, yeniden gözaltına alındı. Zanlı hakkında mahkeme “taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma” suçundan elektronik kelepçeyle ev hapsi tedbirinin uygulanmasına karar verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin