Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 2 gündür kıyı ve iç kesitlerde tesirli olan şiddetli yağış tepelerde yerini kara bıraktı.
Doğu Karadeniz Bölgesinde birkaç gündür tesirli olan şiddetli yağışlar taşkın, su baskını, heyelanlar ve ulaşımı sağlayan köprülerin yıkılmasına neden oldu. Bölgede can kaybı olmazken, önemli maddi hasarlar meydana geldi. Kıyı ve iç kısımlardaki şiddetli yağışlar tepelere çıkıldıkça ise yerini kar yağışına bıraktı.
Karadeniz Bölgesinin kıymetli yaylaları ortasında yer alan 2 bin rakım üzerindeki Rize’nin Anzer Yaylası ve Trabzon ile Gümüşhane’nin ortak yaylası olan Kadırga Yaylası ile yeniden Trabzon’daki Kalecik ve Kızılkaya yaylaları kar yağışından nasibini aldı. Yayla sakinleri güne kar yağışı ile uyanırken, yaylacılar kar yağışının bu yıl erken geldiğini söylediler.


Doğu Karadeniz’in sahili ve iç kesimlerindeki şiddetli yağış yerini zirvelerde kara bıraktı
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

