Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Rize’de sabah namazında vatandaşlarla bir araya gelerek zulme maruz kalan müslümanlar için dua etti.
Bir dizi program için dün Rize’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geceyi Rize’de geçirdi. Rize Merkez Çaykur Ziraat Camii’nde sabah namazında vatandaşlarla bir araya gelen Erbaş, namazın ardından İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlarla ilgili konuştu. Başkan Erbaş Filistin, Doğu Türkistan, Arakan ve Hindistan’da zulüm gören müslümanlar için dua etti.
Erbaş’ın kendisinin kıldırdığı sabah namazına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Ali Güngör’ün yanı sıra vatandaşlar katıldı.


0
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sabah namazında Rizeliler ile bir araya geldi
0
0
Samsun’da 19 Mayıs kutlamaları başladı
Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, anıta çelenk sundu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından törene katılan protokol üyeleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

