Devrek’te yaz spor okulu açıldı - Karabük Haber Postası
devrekte yaz spor okulu acildi yK7lwA5u jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te yaz spor okulu açıldı

Devrek Belediyesi tarafından çocuk ve gençlere yönelik yaz spor okulu açıldı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde belediye tarafından çocuk ve gençlere yönelik açılan yaz spor okulunda kayıtların başlaması ile birlikte faaliyetlerine başladı. Devrek Belediye Spor Yaz Spor Okulunda futbol, voleybol ve badminton kursları ile 6-12 yaş çocuklara yönelik çalışmalara başladı. 1 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek olan Devrek Belediye Spor Yaz Okulunda geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi, geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin tatillerinin iyi bir şekilde değerlendirilmesi, sosyal ve sportif olarak iyi bir şekilde yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız belediye olarak ne gerekiyorsa her konuda destek vermeye devam edeceğiz emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

Açılışa katılan Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice ve Belediye Başkan Özcan Ulupınar, Devrek Şehir Stadyumunda bulunan spor eğitim alanlarını ziyaret ederek ilgililerden bilgiler aldılar. Devrek Belediye Spor Yaz Spor Okulu açılış seremonisine, Kaymakam Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik, Devrek Belediye Spor Kulüp Başkanı Çetin Kuzlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Mezir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, antrenörler ve çok sayıda vatandaş katılırken, programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin