Devrek’te ihtiyaç sahibi öğrencilere nakit yardımı yapıldı - Karabük Haber Postası
devrekte ihtiyac sahibi ogrencilere nakit yardimi yapildi IfBJY35q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te ihtiyaç sahibi öğrencilere nakit yardımı yapıldı

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerin, sürdüren Hamidiye Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen” Paylaşmak Kardeşliğimizi Büyütür” temalı yardım kampanyasında okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik nakit yardımı gerçekleştirildi.

Düzenlenen kampanya ile ilgili bilgi veren Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Müdürü Siyami Akpınar, “Okulumuz bünyesinde öğrenci, veli, öğretmen ve okul personelinin katkılarıyla Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen “Paylaşmak Kardeşliğimizi Büyütür” temalı yardım kampanyasına ilgi oldukça yoğundu. Düzenlenen kampanyada 22 ihtiyaç sahibi öğrencimizin 15’ine 5 bin, üç öğrencimize 2 bin 500, iki öğrencimize 8 bin ve yine iki öğrencimize 8 bin 365 TL olmak üzere toplamda 99 bin 465 TL dağıtılmıştır. Bu kampanyaya destek vererek öğrencilerimizin bir nebze de olsa ihtiyaçlarına katkı sağladığımız için öğretmenlerimize, öğrencilerimize velilerimize ve okul personellerimize kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin