blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrekliler 90’lar ile coştular

Devrek’te düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde belediye tarafından hayata geçirilen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinliklerde vatandaşlar ve çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.
Gündüz çocuklar için özel olarak hazırlanan eğlenceli oyun programları ile başlayan etkinlikler gün boyunca DJ performansı ve 90’lar dizi ve sinema filmleri ile şenlik havası ile devam ederken, akşam saatlerinden sonra ise “Yaz Şenlikleri” etkinliğinde vatandaşlar 90’lı yılların efsanevi sanatçılarının performanslarıyla büyülendiler. Egemenlik Mesire Alanında hayata geçirilen organizasyonda doksanlı yılların unutulmazları arasında yer alan Eda-Metin Özülkü, Sibel Alaş, Hazal, Jale, Reyhan Karaca gibi sanatçılar sahnede yer alırlarken, davetliler nostaljik şarkılarla günümüzde geçmişi yaşamanın tadını çıkardılar. İlçe ve ilçenin dışından da yüzlerce davetlinin katıldığı müzik şöleni geç saatlere kadar devam ederken, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar,” Etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecektir. Belediye olarak gerek bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza ve gerekse de gurbetçi vatandaşlarımıza moral ve motivasyon anlamında destek vermeyi ve bu tür etkinliklerimizin yaz boyu devam edeceğini belirtmek isterim” diye konuştu.
Programın ardından belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından sanatçılara ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu plaket ve çiçek takdiminde bulundu

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin