Devrekli Taksicilerden Teröre Tepki Konvoyu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2015 07:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli Taksicilerden Teröre Tepki Konvoyu

ZONGULDAK Devrekli taksici esnafı düzenlenen konvoy ile teröre tepkilerini gösterdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde taksiciler son günlerde artan terör olayları sebebiyle araçlarını Türk bayraklarıyla donatıp, klakson çalarak teröre tepki gösterdi. Taksiciler Devrek sokaklarında tur attı.
Devrek Karayolları Şefliği önünde başlayan konvoy vatandaşlardan da destek gördü. Düzenlenen konvoy ile ilgili konuşan taksiciler, ”Özellikle de son iki gün içerisinde yaklaşık 30 güvenlik görevlimizin şehit edilmeleri tüm vatandaşlarımızı üzdüğü gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Bizlerde bu tür eylemlere ticari alanda faaliyet gösteren taksiciler olarak araçlarımızla tur atarak yetki vermeye çalıştık. Umarız bu tür acı olayla en kısa zamanda sona erer” şeklinde konuştular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin